Skoči na glavno vsebino

Ivan Tavčar iz Zagrajca, ima veliko ljubezni, med te sodi tudi njegov hobi – fotografija.  

V petek, 24. 5. 2024 se je na OŠ Komen odvila otvoritev njegove fotografske razstave z naslovom »HIŠNI LJUBLJENČKI IN NARAVA«. Preko fotografij predstavlja različna počutja psov in  drobne utrinke iz narave.

 

S fotografiranjem se je začel intenzivneje ukvarjati pred osmimi leti. Je član fotografskega kluba ŽAREK iz Sežane. Danes svoje fotografije tudi razstavlja in prodaja. Njegova dela so že krasila Kosovelovo knjižnico v Divači, občino v Divači in Špar  v Sežani. S svojim delom se je pridružil pregledni razstavi »Žarek« v Kosovelovem domu v Sežani.  Preteklo leto, leta 2023, so bile njegove fotografije sprejete na digitalnem fotografskem natečaju DIA PRIMORSKE. Letos pa je prejel diplomo za fotografijo MEHANIK na fotografskem natečaju Človek in kovina, ki ga je organiziralo Fotografsko društvo Jesenice pod okriljem Fotografske zveze Slovenije.

 

Petkov dogodek so z deklamacijami in glasbenimi točkami popestrili učenci in učenke naše šole, ki so hkrati tudi vsi iz krajevne skupnosti  Ivanji Grad – Zagrajec, od koder Ivan prihaja.

 

Lepo vabljeni v šolske prostore, kjer boste lahko občudovali ujete trenutke lepote, ki bodo krasili naše šolske prostore vse do 24. junija 2024.

 

Tanja Spačal

(Visited 57 times, 1 visits today)
Dostopnost