Skoči na glavno vsebino

Nagovor

Pozdrav ravnateljice

Spoštovani starši/skrbniki, cenjene sodelavke in sodelavci!

 

Šola še vedno ostaja tisti prostor, znotraj katerega se lahko skupaj z učenci v načrtovanem in vodenem procesu učenja in dela soočamo z življenjem in ga spoznavamo v vseh njegovih oblikah v relativno varnem in spodbudnem učnem okolju. Ob tem pa zbiramo najboljše izkušnje, veščine za jutrišnje življenjske preizkušnje, za odgovorno in samostojno ravnanje.

Zavedajmo se, da je poleg uporabnega znanja, ki ga otroci pridobivajo, pomembna tudi vzgoja za življenje, pozitivne vrednote, pripadnost in življenje v skupnosti.

V prihajajočem šolskem letu bomo skrb namenili negovanju in vzpostavljanju medgeneracijskega sodelovanja, ki je enkratna priložnost za ustvarjanje in učenje ter skrbi za naravne dobrine, ki niso samoumevne.

Naj bo šolsko leto 2023/24 predvsem zdravo, za uspehe pa se bomo skupaj potrudili.

 

Drage učenke in učenci!

 

Želim Vam, da bi šolsko leto 2023/2024 živeli kot razigran dan, da bi vsak  izmed Vas spoznal sebe, optimalno razvil svoje sposobnosti, doživljal osebne uspehe in zadovoljstvo ter, da bi skupaj – eden z drugim soustvarjali prijeten in uspešen vsakdan.

Naj bo novo šolsko leto nova priložnost za skupno potovanje usmerjeno k jasno zastavljenim, skupnim in obenem individualnim ciljem.

 

Dunja Peric, ravnateljica

 

 

(Visited 306 times, 1 visits today)
Dostopnost