Skoči na glavno vsebino

Zlati priznanji osvojeni za raziskovalno nalogo z naslovom Teran je tudi za otroke in se jé na regijskem tekmovanju, sta pomenili priprave na državno. Učenci so predlagali, da se v ta namen prespi na šoli in tako je tudi bilo.

V sredo, 15. 5. 2024, se je ekipa 8 otrok in dveh mentoric podala na kuharsko dogodivščino. Pekli so polžke s pršutom in teranov kruh, palačinke in kuhali teranovo marmelado. Zabave, plesa in smeha ni manjkalo in noč je bila precej kratka. Zjutraj, v četrtek, 16. 5., smo si privoščili rogljičke in že krenili v Medvode, kje smo se postavili v bok s 25 šolami s celotne Slovenije ter se potegovali za najvišje možno priznanje Turistične zveze Slovenije.

Tri ure je ekipa devetih otrok uspešno predstavljala našo nalogo in za svoj trud prejelo še tretje zlato priznanje. Ponosni na svoj dosežek smo že kovali nove načrte za prihodnje leto.

Vsem staršem sodelujočih otrok se mentorici iskreno zahvaljujeva za vso podporo, razumevanje in sodelovanje. Mesnici Tošč iskrena hvala za … VSE.

Žal se je spletno glasovanje za naj spot razveljavilo, saj je ena izmed šol pri glasovanju goljufala. Vsem staršem šole se vseeno zahvaljujemo za izkazano podporo in glasovanje.

(Visited 88 times, 1 visits today)
Dostopnost